tiistai 25. heinäkuuta 2023

Chip Zdarsky: Stillwater. Vol. 3: Border crossing

Alkuteos: Stillwater. Vol. 3, Border Crossing (2023)

Kuvittaja: Ramón K Perez

Teksti: Chip Zdarsky

Ilmestymisaika: 2023 (ko.painos)

Kustantaja: Image Comics

Sivumäärä: 168

ISBN: 9781534323513

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Stillwater #3

Peukku: q^^

Huom: julkaistu alun perin Stillwater-sarjakuvalehden numeroissa #13-18 sekä Stillwater : the escape -sarjakuvalehden numerossa #1



*The end is here.


The rules have changed, and Daniel now holds a special place in Stillwater. Can Galen's grip on the town stand up to a new challenger?


Superstar writer Chip Zdarsky (Daredevil, Batman) and Eisner Award-winning artist Ramón K. Pérez (Tales of Sand, Jane) conclude their tale of undying horror and intrigue in this final unforgettable volume.


Collects Stillwater #13-18 & Stillwater: The Escape #1.*



Stillwater kuohuu. Sen asukkaat ovat vähän kahden vaiheilla. Toiset haluavat säilyttää tilanteen ennallaan, toiset taas kaipaavat muutosta. Keinot vain eivät ole aina kovin hyviä... Osa on nimittäin valmiita todella äärimmäisiin keinoihin saadakseen haluamansa. Tässä taistossa ihmishenki ei ole paljonkaan arvoinen. Varsinkaan, jos sitä ei voi menettää.


Tarina laajenee ja nyt saadaan myös selvyyttä siihen, miten ja miksi kaikki on alkujaan lähtenyt liikkeelle. Kerronnassa olisi kuitenkin hieman toivomisen varaa, sillä paikoitellen tapahtumia on hankala seurata.


Kuvitus on sen verran väkivaltaista jälkeä, että en suosittele herkille. Paikoitellen henkilöhahmojen tunnistettavuudessa on myös toivomisen varaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti