lauantai 22. heinäkuuta 2023

Michael Rex: Your pal Fred

Alkuteos: Tour Pal Fred (2022)

Ilmestymisaika: 2022 (ko.painos)

Kustantaja: Viking Books for Young Readers

Sivumäärä: 255

ISBN: 9780593206331

Muoto: Nid.

Peukku: q^^



*He’s a supernice guy in an ultramean world. He believes even the worst people are good inside. He’ll always forgive you…even if you boot him out of your castle, pit him against a mechanical giant, stick him on top of a pole in a lightning storm, and trap him in a booming dance party that lasts all night long. He’s Your Pal Fred.*



















Ihmiskunta on kokenut eräänlaisen lopun. On ollut useita sotia, avaruusolentojen invaasioita ja... kissoja. Nyt eletään karussa ja julmassa maailmassa, jossa kaksi sotalordia taistelee vallasta. Tähän maailmaan "herää" osittain sattumalta robotti, jonka nimi on Fred. Fred on ystävällinen ja hyväntahtoinen ja haluaa kaikille vain hyvää. Hän haluaa lopettaa sodat, jotta kaikki voisivat olla kavereita keskenään. Kuinkahan tässä mahtaa käydä? Onnistuuko hyvää tarkoittava ja sinisilmäinen Fred saamaan aikaa rauhan? Kadottaako hän positiivisuutensa?

Sympaattinen tarina sympaattisella päähenkilöllä.

Kuvitus on simppeliä ja toiminnallista. Värikkäitä tapahtumia ja henkilöhahmoja piisaa. Tarinan opetus on ihana ja mukana on myös kivasti huumoria. Positiivisuus kannattaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti