torstai 13. heinäkuuta 2023

Rey Terciero & Bre Indigo: Meg, Jo, Beth and Amy

Alkuteos: Meg, Jo, Beth and Amy : a graphic novel (2019)

Ilmestymisaika: 2019 (ko.painos)

Kustantaja: Little, Brown and Company

Sivumäärä: 256

ISBN: 9780316522885

Muoto: Nid.

Peukku: ^^b



*Celebrate the 150th anniversary of Louisa May Alcott’s Little Women with this vibrant, contemporary graphic novel retelling!


Meg, Jo, Beth, and Amy are having a really tough year: not only is their father overseas with the military and their mother working overtime to make ends meet, but each girl is struggling with her own unique problems. Whether it’s school woes, heath issues, boy troubles, or simply feeling lost, the march sisters all need the same thing: support from each other. By coming together – and sharing lots of laughs and tears – these four young women find the courage to discover who they truly are as individuals…and as a family.*



Ihana ja lämminhenkinen mukaelma klassikkotarinasta Pikku naisia. Tämä sarjakuva päivittää tutun tarinan ja tutut hahmot nykyaikaan. Eletään Brooklynissä, isä on Lähi-Idässä sotimassa ja perhe on uusioperhe, jossa on sekä tummia, että vaaleita jäseniä. Löytyy koulukiusaamista, oman itsensä löytämistä, kehopositiivisuutta ja vaikka mitä. Keskiössä on kuitenkin perheen välinen rakkaus. Vaikka olemme erilaisia ja joskus erivärisiä, niin voimme silti olla perhe ja rakastaa toisiamme yli kaiken. <3 Aivan ihana mukaelma. Tykkäsin todella.


Kuvitus on ihanaa jälkeä. Henkilöhahmot ovat persoonallisia ja raikkaita. Värit hyvät. Tunnelma on ihana. Pidän siitä, miten väliin on sijoitettu sähköposteja ja päiväkirjamerkintöjä, jotka avaavat asioita syvemmällä tasolla. Useita eri aiheita käsitellään kunnioittavasti ja hienosti.


Loistava! Sopii hyvin monen ikäisille. Itse alkaisin suosittelemaan murrosikäisestä ylöspäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti