maanantai 17. heinäkuuta 2023

Daniel Warren Johnson: Do a Powerbomb!

Alkuteos: Do a Powerbomb (2023)

Ilmestymisaika: 2023 (ko.painos)

Kustantaja: Image Comics

Sivumäärä: 168

ISBN: 9781534324749

Muoto: Nid.

Peukku: q^^



*Lona Steelrose wants to be a pro wrestler. But she's living under the shadow of her mother, the best to ever do it. Everything changes when a wrestling-obsessed necromancer asks her to join the grandest pro wrestling tournament of all time, which is also the most dangerous! It's THE WRESTLER meets DRAGONBALL Z in a tale where the competitors get more than they ever bargained for!*

















En suosittele tätä sarjakuvaa herkille. Se on todella väkivaltainen ja raju. Julma ja verinen. Showpainin maailma on melkoisen julmaa, joten se ei sovi kaikille.


Jos kestää kovaa menoa, on kyseessä aika mielenkiintoinen tapaus. Lona menettää äitinsä nuorena. Siitä huolimatta hän haluaa seurata tämän jälkiä ja painia. Kukaan vain ei uskalla koskea tähän hiomattomaan timanttiin. Sitten hän saa tarjouksen, josta hän ei voi kieltäytyä... Mahdollisuuden herättää äitinsä henkiin. Samaan tilanteeseen päätyy myös omien demoniensa riivaama painija, joka aikoinaan oli osa syyllinen Lonan äidin kuolemaan. Kuinka kaksikon käy taistelussa, joka on vaarallisempi kuin kuvitella saattaa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti