tiistai 27. heinäkuuta 2021

Cullen Bunn: Roku

 

Alkuteos: Roku (2020)

Kuvittaja: Ramón F. Bachs

Teksti: Cullen Bunn

Ilmestymisaika: 2020 (ko.painos)

Sivumäärä: 112

Kustantaja: Valiant Enternainment

ISBN: 9781682153567

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Roku #1

Peukku: ^^b

Huom: julkaistu alun perin Roku-sarjakuvalehden numeroissa #1-4

*When you see red, you’re already dead…

Once she was MI-6 agent Angelina Alcott, but Angelina died and all that’s left is Roku. Honed to a razor’s edge and enhanced with the dark arts she’s become the ultimate underworld assassin. But now, the deadliest woman on the planet is about to take on a target even she can’t kill…

Roku hits her mark in a bloody thrill ride from New York Times bestselling writer Cullen Bunn (Venom) and stunning artist Ramón F. Bachs (Detective Comics)!

Collecting ROKU #1-4*



Rokua lukiessa tulee mieleen Isabellae. Tämä salamurhaaja on punatukkainen. Taistelee aseenaan katana ja hallitsee erittäin hyvin kamppailulajit. Erona vain se, että Roku on kuollut ja herätetty henkiin. Niin, ja tapahtumat sijoittuvat “nykyaikaan”. Yhtäläisyydet eivät sinällään haittaa. Sarjakuvien maailmat ja tarinat ovat sen verran erilaiset.

Roku on jännittävä. Sarjakuvan sivut vilisevät erilaisia vakoojia, salamurhaajia ja kummallisia salaseuroja ja -järjestöjä. Kaikki haluavat saada käsiinsä “mahtavimman aseen”. Kuka nappaa palkinnon? Ja selviävätkö kaikki hengissä? Entä mitä kaikkia salaisuuksia Rokun unohdettu menneisyys pitääkään sisällään?

Hyvä ja toiminnallinen alku sarjalle. Tykkäsin tarinasta ja hahmoista. Lisäksi kuvitus on mukavaa katsottavaa. Se on toiminnallinen ja hyvin väritetty. Siinä on melkoisesti mielikuvitusta. Kuvitus ei aina sovi herkimmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti