perjantai 23. heinäkuuta 2021

Scott Snyder & Scott Tuft: Severed

 

Alkuteos: Severed (2013)

Kuvittaja: Attila Futaki

Teksti: Scott Snyder & Scott Tuft

Ilmestymisaika: 2013 (ko.painos)

Sivumäärä: 174

Kustantaja: Image Comics

ISBN: 9781607067153

Muoto: Nid.

Peukku: ^^b

Huom: julkaistu alun perin SEVERED-sarjakuvalehden numeroissa #1-7

*1916. A man haunts the roads. A man with razor-sharp teeth and a hunger for flesh.

When twelve-year old Jack Garron runs away from home to find his father, a wayward minstrel who he hasn’t seen since birth, he’ll discover how quickly the American Dream can become a nightmare.

From Eisner and Harvey Award winning writer Scott Snyder (American Vampire, Batman, Swamp Thing), writer Scott Tuft, and New York Times Best Seller artist Attila Futaki (Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief) comes the critically acclaimed horror hit of the year.*



Kerrankin kauhusarjakuva, joka välillä oikein kylmää! Sarjakuvan kuvitus on ihanan synkkäsävytteinen, vaikka välillä on valoisiakin jaksoja. Realistinen kuvitus laittaa todella mielikuvituksen rullaamaan ja ruutujen väliset tapahtumat on helppo nähdä mielessään. Mikä ei aina ole “kiva” asia… Tämän sarjakuvan tenho on siinä, että tapahtumat sijoittuvat aikaan ja miljööseen, jotka ovat riittävän lähellä. On varsin helppoa kuvitella lapsia syövä myyntimies ajelemaan hiljaisia sivuteitä ja houkuttelemaan uhreja suurkaupungin kaduilla.

Sen verran ikäviä tapahtumia sarjakuvan sivuilla on, että en suosittele herkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti