lauantai 31. heinäkuuta 2021

Pornsak Pichetshote: Infidel

 

Alkuteos: Infidel (2018)

Kuvittaja: Aaron Campbell

Teksti: Pornsak Pichetshote

Ilmestymisaika: 2018 (ko.painos)

Sivumäärä: 172

Kustantaja: Image Comics

ISBN: 9781534308367

Muoto: Nid.

Peukku: ^^b

Huom: julkaistu alun perin Infidel-sarjakuvalehden numeroissa 1-5

*A horror tale for the 21st century, INFIDEL follows an American Muslim woman and her multi-racial neighbors who move into a building haunted by entities fueled by xenophobia.

From Pornsak Pichetshote (Swamp Thing), Aaron Campbell (The Shadow), Jose Villarrubia (Batman: Year 100), and Jeff Powell (Scales & Scoundrels) comes the critically acclaimed horror hit of the year.

Collects the complete series INFIDEL #1-5*






Kauhusarjakuva, jossa yhdessä talossa sattuu ja tapahtuu. Jokunen aika sitten talossa tapahtui rähjähdys. Syylliseksi todettiin talossa asunut arabialaismies. Nyt talossa kummittelee, ja muslimitaustainen Aisha näkee ja kokee kummia. Kun Aishan tilanne alkaa käydä hengenvaaralliseksi, alkavat muutkin “ei-valkoiset” havaita kummia… Kauhun taustalta alkaa paljastumaan asioita, jotka eivät ole kaikkein mukavimpia. Pelko nostaa esiin myös ihmisten rasistisia ajatuksia.

Pakko sanoa, että ennakkoluulot ja niistä johtuvat pelot ottavat aikamoisen roolin tässä sarjakuvassa. Paikoitellen se on jopa järkyttävä. Yhdistettynä vaikuttavaan kuvitukseen, on kokonaisuus melkoista luettavaa ja katseltavaa. En suosittele herkimmille. Joitakin ihmisiä sarjakuvan juoni voi myös triggeröidä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti