perjantai 23. heinäkuuta 2021

Rick Remender: The Scumbag. Volume one, Cocainefinger


Alkuteos: The Scumbag. Vol. 1: Cocainefinger (2021.)

Kuvittaja: Lewis LaRosa [ja neljä muuta]

Teksti: Rick Remender

Ilmestymisaika: 2021 (ko.painos)

Sivumäärä: 152

Kustantaja: Image Comics

ISBN: 9781534318908

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: The Scumbag #1

Peukku: ^^b

Huom: sarjakuvat julkaistu alun perin The Scumbag -sarjakuvalehden numeroissa #1-5


*The fate of the world rests in the hands of the worst person on it! From New York Times-bestselling writer Rick Remender and a murderers’ row of all-star artistic talent comes the story of Ernie Ray Clementine - a profane, illiterate, drug-addicted biker who accidentally becomes the world’s most powerful superspy and, consequently, its only hope. He is a relic of a bygone era, the living embodiment of sex, drugs, and rock and roll - which complicates things for the spy organization that must bribe, cajole, and manipulate him into choosing between his own self-interests and doing what’s right.


Collects THE SCUMBAG #1-5*



Heti alkuun varoitus. Tämä sarjakuva alkaa todella inhorealistisesti. Jos et ole valmis näkemään ihmistä todella rappiolla, älä lue!


Agenttiseikkailu, jossa sankari käyttää huumeita ja haluaa periaatteessa vain naida ja pitää muutenkin "hauskaa". Jep. Tässä se on. Vaikka Ernie on aika ällö juntti, tuntuu hänellä silti olevan sydän paikallaan. Ainakin joskus. Harmi vain, että yleensä hän ei tunnu ajattelevan asioita ihan loppuun asti… Näin ollen luvassa on melkoisia yllätyksiä ja sattumuksia kun tämä laitapuolen sankari koettaa pelastaa maailmaa työparinsa kanssa.


Ei herkille. Eikä tosikoille. Sivuilla on myös rasistisia viitteitä, joita ei ole tarkoitus ottaa tosissaan. Ne ovat osa hahmojen maailmaa.


Kuvitus voi olla paikoin melko shokeeraavaa katsottavaa. Mutta se on hienoa jälkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti