torstai 8. heinäkuuta 2021

Orage: Steve Wright - Suffolkin kuristaja

 

Lukija: Tapio Rauvala

Ilmestymisaika: 2020 (ko.painos)

Kesto: 10min

Kustantaja: Saga Egmont

ISBN: 9788726276534

Muoto: e-äänikirja (BookBeat)

Sarjamerkintä: Sarjamurhaajat

Peukku: q^^

*Takaa-ajo oli käynnissä. Kaksi naista oli löydetty kuolleina hämärissä olosuhteissa. Lisäksi kolme muuta naista oli kateissa. Ipswichin kaduilla ei ollut enää turvallista, ja poliisin tehtävä oli löytää syyllinen niin pian kuin mahdollista. Murhatuilla ja kateissa olevilla oli yksi yhteinen tekijä: he olivat naisprostituoituja. Yhteneväisyys historian pahamaineisimman sarjamurhaajan, Viiltäjä-Jackin, kanssa oli ilmiselvä, mutta tällä kertaa syyllinen ei tulisi pääsemään pälkähästä. Suffolkin kuristajan jahti kuuluu aikamme suurimpien poliisitutkintojen joukkoon. Yli 850 poliisia koko Ison-Britannian alueella oli jossain vaiheessa osallisena siihen. Miten syyllinen saatiin lopulta kiinni?

SARJAMURHAAJAT on sarja, joka kertoo aikamme kuuluisimmista sarjamurhaajista, ja heidän tekemistään rikoksista, jotka ovat sekä kiehtoneet että kauhistuttaneet ihmisiä ympäri maailmaa.

Artikkelin on alun perin julkaissut Orage-kustantamo.*



Ehkäpä huonoin sarjan pätkistä tähän asti. Jotenkin pätkäinen, eikä oikein kerro mitään kunnollista. Isoin pointti tuntuu olevan se, että nämä tapaukset nostivat kuolemantuomion jälleen puheeksi.

Rauvalan lukutyyli ei ole muuttunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti