keskiviikko 9. helmikuuta 2022

Chuck Brown, David F. Walker & Sanford Greene: Bitter root. Volume 2, Rage & redemption

 

Alkuteos: Bitter Root: Rage & Redemption, Vol. 2 (2020)

Ilmestymisaika: 2020 (ko.painos)

Sivumäärä: 196

Kustantaja: Image Comics

ISBN: 9781534316607

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Bitter root #2

Peukku: q^^

Huom: julkaistu alun perin Bitter root -sarjakuvalehden numeroissa #6-10 sekä Bitter root summer special -sarjakuvalehdessä

*Monster-hunting has been the Sangerye family business for generations as they battle the jinoo - hideous creatures born out of hate and racism. But now the Sangeryes face a different threat - the deadly inzondo, a new kind of monster born out of grief and trauma.

With an army of tortured souls on the attack in 1920s Harlem, the Sangerye family must once again fight to save the world!*







Toisessa albumissa seurataan tapahtumia sekä nykyisyydessä että menneisyydessä. Tapahtumat valottavat niitä syitä, mitkä ovat johtaneet siihen, missä nyt ollaan. Sekä kertovat siitä, miten ihmiset koettavat taistella uhkaa vastaan. Näkyvillä on niin uskoa, toivoa, ystävyyttä kuin myös pelkoa ja vihaa… Kaiken takaa alkaa myös hiljalleen tulla esiin ymmärrys. Ainakin osittainen ja joillekin.

Tarina on jännittävä ja ajan ja paikan vaihdokset toimivat. Maailmaan pääsee uppoamaan mukavasti. Välillä saa olla tarkkana ruutujen suhteen, mutta pienet virheet eivät haittaa. Värit ovat upeita, vaikka eivät aina täysin “normaaleja”. Mukana on aikalailla taistelua ja teurastusta, joten herkimmille sarjakuva ei sovi. Demonien lahtausta halajaville tämä on nannaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti