perjantai 11. maaliskuuta 2022

Cat Seaton: Norroway. Book 1, The Black Bull of Norroway

 

Alkuteos: Norroway, Book 1: The Black Bull of Norroway (2018)

Kuvittaja: Kit Seaton

Teksti: Cat Seaton

Ilmestymisaika: 2018 (ko.painos)

Sivumäärä: 120

Kustantaja: Image Comics

ISBN: 9781534308558

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Norroway #1

Peukku: ^^b

*Not all curses are deserved

Sibylla is a young woman who’s always craved adventure. So when a witch tells of a rather unusual betrothal in her future, she takes it well in stride. But she never guessed that the prophecy would be quite so literal…until the day a giant, magical bull appears at her door to ask for her hand in marriage. But the real question is: is the Black Bull of Norroway a man, or a monster?

With this first book in a new graphic novel series co-created by sibling writer/artist team Cat Seaton & Kit Seaton, the adventure of a lifetime begins.*




Valloittava ja huumorin sävyttämä seikkailu sisaruksilta. Sibylla on ihastuttava nuori nainen, joka on kasvanut melkoisena poikatyttönä. Silti hän on unelmoinut myös aivan tavallisista asioista. Jotka joutuvat aikamoiseen pyörteeseen, kun härkä tulee vaatimaan omaansa… Äkkiä tyttönen tempaistaan keskelle satujen ja menneisyyden tekojen kudelmaa, jossa vuosikausia vaeltaneet ovat kotonaan mutta Sibylla eksyksissä.

Sarjakuvan kuvitus on ihanaa ja rentoa jälkeä. Siinä on hienoja yksityiskohtia ja paljon katseltavaa. Hahmot ovat kiintoisia ja heistä ja heidän salaisuuksistaan haluaisi mielellään oppia lisää. Ja nopeasti. Tämä ensimmäinen osa jättää lukijan melkoiseen paikkaan odottamaan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti