keskiviikko 23. maaliskuuta 2022

Tuomas Myllylä & Petri Hiltunen: Trollpatrol

 

Alkuteos: Trollpatrol (2021)

Kuvittaja: Petri Hiltunen

Teksti: Tuomas Myllylä

Ilmestymisaika: 2021 (ko.painos)

Sivumäärä: 111

Kustantaja: Täysi Käsi oy

ISBN: 9789527436042

Muoto: Sid.

Peukku: q^^

*Hirviöitä, peikkoja ja Talvisodan henkeä!

Toimintajarjakuvan taituri Tuomas Myllylän Troll patrol -sarja jatkuu, tällä kertaa yhteistyössä sarjakuvamaestro Petri Hiltusen kanssa.

Toisessa maailmansodassa peikkojen täydentämät suomalaiset sotajoukot käyvät taistoon kosmista kauhua vastaan. Pelissä ei ole vain sodan ratkaisu, tärkeintä on estää hirviöitä syrjäyttämästä koko ihmiskuntaa. Reippaasti ryskyvää dieselpunkkia kaikille vauhtiviihdettä ja pulp-estetiikkaa rakastaville!*





Tähdet ovat oikeassa asennossa muinaisen mahdin herättämiseksi. Ja näin aikovat eräät tahot tehdä. Heidän kannaltaan on ikävää, että myös muut osaavat tulkita tähtiä ja haluavat estää tämän keinoja kaihtamatta. Talvisena yönä käydäänkin melkoinen taistelu siitä, millaiseksi maailman kohtalo on muodostumassa. Taistoon käyvät ihmisshamaanit yhdessä armeijan ja peikkoystäviensä kanssa.

Luodit viuhuvat ja kranaatit paukkuvat tässä mustavalkoisessa sarjakuvassa, jota en todellakaan suosittele herkille. Ruumiita kasautuu toistensa päälle ja veri virtaa valtoimenaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti