keskiviikko 4. tammikuuta 2023

Ed Brubaker & Sean Phillips: Follow me down : a Reckless book


Alkuteos: Follow Me Down: a Reckless Book (2022)

Ilmestymisaika: 2022 (ko.painos)

Kustantaja: Image comics

Sivumäärä: 144

ISBN: 9781534323421

Muoto: Sid.

Sarjamerkintä: Reckless #5

Peukku: ^^b



*The fifth book in the bestselling Reckless series is here!


Bestselling crime noir masters Ed Brubaker and Sean Phillips are back with another original graphic novel starring troublemaker-for-hire, Ethan Reckless.


Meet Ethan Reckless: Your trouble is his business, for a price.


In the wake of the 1989 earthquake, Ethan takes a trip to San Francisco to search for a missing woman, and soon finds himself going down a dark path in her wake, in a case unlike anything he’s faced before.*






Sarjakuvan tapahtumat sijoittuvat samaan aikaan sarjan edellisen osan kanssa. Nyt lukija saa tietää, missä Ethan luuhasi kun Anna teki omia tutkimuksiaan!


Ethan päätyy jäljestämään nuorta naista, joka on kadonnut yllättäen jälkiä jättämättä. Erinäiset syyt saavat Ethanin varsin tunteelliseksi ja äkkiä hän on korviaan myöten mukana sotkussa. Eikä sotku jätä häntä rauhaan pitkään, pitkään aikaan...


Todella hyvä tarina. Jännittävä ja voimakas. Kivaa tietoa hahmoista ja vähän heidän tulevaisuudestaankin. Kuvitus on hienoa jälkeä. Sisältää roimasti väkivaltaa, joten ei herkille.


Lisää on luvassa, mutta tekijät itse sanovat pitävänsä pienen tauon tämän sarjan parissa. Toivottavasti tauko ei ole liian pitkä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti