keskiviikko 25. tammikuuta 2023

Rick Remender: Black Science Volume 1: How to Fall Forever

Alkuteos: Black Science Volume 1: How to Fall Forever (2014)

Kuvittaja: Matteo Scalera

Teksti: Rick Remender

Ilmestymisaika: 2014 (ko.painos)

Kustantaja: Image Comics

Sivumäärä: 152

ISBN: 9781607069676

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Black Science #1

Peukku: q^^

Huom: kokoaa Black Science -sarjakuvan osat #1-6



*Grant McKay, leader of the Anarchistic League of Scientists, has finally done the impossible: he has deciphered Black Science and punched through the barriers of reality with his creation, the Pillar. But something went wrong, and now Grant and his team are lost, barreling through the boundless expanses of the Eververse, living ghosts shipwrecked on an infinite ocean of alien worlds.


The only way is forward. The only question is, how far are they willing to go to get home again?


Join writer Rick Remender (Fear Agent, Uncanny X-Force) and the superstar art team of Matteo Scalera (Secret Avengers, Dead Body Road) and Dean White (Uncanny X-Force, Captain America) on a mind-bending science fiction adventure of limitless imagination, bottomless horrors and endless discoveries.*


Mitä voisi tapahtua, jos ihmisen onnistuisi keksiä laite, jolla pääsee kulkemaan läpi kaikkien mahdollisten universumien (aikojen ja paikkojen)? Laitteen, joka mahdollistaisi uskomattomien resurssien saamisen ja lukemattomien eri vaihtoehtojen olemassaolon? No, ainakin kaikki voi mennä perseelleen...

Etenkin jos tätä laitetta sabotoidaan. Ja se hyppii ympäriinsä ajassa ja paikassa ilman varmaa päämäärää. Etenkin, jos matkassa olevalla porukalla on omat erimielisyytensä pelissä. Porukan kesken voi olla hankalaa päätellä sitä, kuka on kenenkin puolella ja ketkä oikeastaan ovatkaan "hyviksiä".

Väkivaltaa. Kummallisia paikkoja ja outoja olentoja. Kieroa huumoria ja vielä kierompia juonia. Toiminnallinen ja vauhdikas kuvitus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti