perjantai 12. toukokuuta 2023

Bowen McCurdy & Kaitlyn Musto: Specter inspectors

Alkuteos: Specter Inspectors (2022)

Ilmestymisaika: 2022 (ko.painos)

Kustantaja: BOOM! Box

Sivumäärä: 208

ISBN: 9781684157402

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Specter inspectors #1

Peukku: ^^b

Huom: julkaistu alun perin Specter Insprectors -sarjakuvalehden numeroissa 1-5



*The truth is out there…online!


True believer Noa, her cynical little sibling Gus, credulous cameraman Ko, and skeptical Astrid head to one of the most haunted towns in America to prove that ghosts exist, all for the likes!


Their investigations of hauntings uncover something more devilish than just a couple of ghosts, something that will put Noa and Astrid’s relationship to the test…


…and reveal the centuries-old sinister secrets of the town itself.


Bowen McCurdy (The Long Way Home) & rising star Kaitlyn Musto introduce the Spector Inspectors, everyone’s favorite new internet sensations who live that ghost hunting life, seeking out specters!*


Jännittävä seikkailu henkien ja kummituksien joukossa!

Sisarukset ja heidän "tiiminsä" kulkevat ympäriinsä kuvaamassa reality-showta, jossa jahdataan kaikkea yliluonnollista. Noa on eräänlainen empaatti, joka aistii henkiä ja niiden läsnäolon. Hänen pikkuveljensä Gus avittaa, kameramiehenä toimii pelokas ja hyvää tarkoittava Ko ja mukana hommailee myös Astrid, johon Noa on aikalailla pihkassa... Jutuista saa kuvan, että käsillä ei ole poppoon ensimmäinen juttu, mutta tämä aloittaa seikkailujen seurannan. Jatkoa on saatavilla ainakin netistä, toivottavasti myös kirjastosta pian.

Tässä seikkailussa kohdataan pienen kaupungin painajainen. Siellä nimittäin sattuu kummia asioita ja ilkeä olento tuntuu suorastaan kiusaavan kaupunkia. Mutta miksi? Onnistuvatko toverukset saamaan tapahtumat kuvattua ja selvittämään todella monimutkaiseksi äityvän tilanteen?

Kuvitus on hyvää jälkeä. Se on värikylläinen ja toiminnallinen. Hyvää seikkailua ja jänniä hahmoja. Kerronta toimii ja mukana on mukavia yllätyksiä. Kuvitusta katselee mielellään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti