torstai 25. toukokuuta 2023

Tommi Parrish: Men I trust

Alkuteos: Men I Trust (2022)

Ilmestymisaika: 2022 (ko.painos)

Kustantaja: Fantagraphics

Sivumäärä: 206

ISBN: 9781683966500

Muoto: Nid.

Peukku: q^^



*Eliza is a struggling single mother and poet. Sasha, yearning for direction in life, just moved back in with her parents and dabbles as a sex worker. The two strike up an unlikely friendship that, as it veers toward something more, becomes a deeply resonant exploration of how far people are willing to go to find intimacy in a society that is increasingly not conducive to it.*










Elämää sen "nurjemmalta" puolelta. Sieltä, kun kaikki ei mene putkeen ja silti pitää vain koettaa selvitä. Siinä auttavat ystävät sekä myös tukiryhmät.

Tässä on paljon puhetta ja asiaa. Tämä ei ole mitenkään kevyttä. Minulle ei ainakaan ollut. Lukukokemus oli raskas henkisesti. Paikoitellen alkoi jopa ahdistaa.

Asiaa ei myöskään helpottanut se, että minusta kuvitus on suorastaan ruma. Se on minusta jotenkin sotkuinen ja kokeellinen. Vähän "leikkaa ja liimaa", mutta ei sittenkään. Värit ovat monesti villit ja jotain sinne päin. Ällö. Ihan kuin värit olisi joskus vain "oksennettu" paikoilleen ja katsottu, mitä siitä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti