lauantai 24. huhtikuuta 2021

Ron Marz: The Magdalena. Volume 1

 

Alkuteos: The Magdalena. Volume 1 (2011)

Kuvittaja: Nelson Blake II & David Marquez

Teksti: Ron Marz

Ilmestymisaika: 2011 (ko.painos)

Sivumäärä: 134

Kustantaja: Top Cow Productions

ISBN: 9781607062066

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: The Magdalena #1

Peukku: q^^

Huom: alun perin julkaistu Magdalena vol 3 -sarjakuvalehden numeroissa #1-6

*The Magdalena has been the official protector and warrior of the Catholic Church for over two thousand years, sworn to defend the Faith with the Spear of Destiny against all manner of supernatural threats. However, Patience, the latest Magdalena, has seen through the hypocrisy of her masters and struck out on her own. When her former mentor comes to her with a mission to destroy the Anti-Christ, will she be able to resist the call?

Collected in this volume are issues #1-6 of the hit series by writer Ron Marz (Witchblade, Artifacts) and the art team of Nelson Blake II (Pilot Season: Murderer) and David Marquez (Days Missing). This collection also features behind-the-scenes sketches, afterword, and a complete cover gallery by Ryan Sook (Wednesday Comics)!*



Jeesuksen ja Maria Magdalenan salaisesta lapsesta on revitty jos jonkinlaista tarinaa. Tässä jälleen yksi. Nyt tämä tyttöjen sukulinja taistelee keihäänsä kanssa demoneja vastaan ja puolustaa kirkkoa ja uskoa. Nykyinen Magdalena vain on hieman omapäinen… Mutta kirkolla on keinonsa saada hänet takaisin. Vai onko?

Ilmeisesti sarjaan on olemassa “origins” -versio ja jatkoa, joista kumpaakaan ei näyttäisi tällä hetkellä löytyvän Helmet-kirjastoista. Se on sääli, sillä juonellisesti tämä demoneiden läksytys oli ihan viihdyttävää luettavaa. Eikä kuvituskaan ole ollenkaan hullumpaa jälkeä. Väkivaltainen ja raaka, joten ei herkimmille. Onneksi sentään tämä osa pisti oman tarinansa jonkinlaiseen siistiin nippuun, eikä tarina jäänyt kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti