lauantai 10. huhtikuuta 2021

Ursula Murray Husted: A cat story

 

Alkuteos: A cat story (2020)

Ilmestymisaika: 2020 (ko.painos)

Sivumäärä: 182

Kustantaja: Quill Tree Books

ISBN: 9780062932044

Muoto: Nid.

Peukku: ^^b

*Cilla and Betto are two friends who need a place to call home. The docks are too wet, and the scraps of food too scarce. The streets are too busy, and the humans too unreliable.

But what about the quiet garden from the old kitten tales - a place where all cats are welcome, and the humans are always kind? Could the stories be true?

As Cilla and Betto embark on a grand adventure to find out, they begin to spin a new tale of their own - one that will take them through the art and stories of many journeyers who came before, and that will bring them to a surprising destination.*





Ihastuttava ja värikäs sarjakuva, jossa seikkaillaan paitsi kissojen, niin myös taiteen maailmassa.

Cilla ja Betto ovat persoonallisia tyyppejä. Kummallakin näyttäisi olevan omat maneerinsa ja ilmeensä. Sarjakuvan kuvitus tuo kissojen erityispiirteet hyvin esiin. Niin näiden kahden sankarin, kuin myös niiden monien kissojen joita he kohtaavat matkaallaan etsiessään hiljaista puutarhaa…

Kuvitus on eloisa ja värikäs. Siihen on hienosti yhdistetty monia eri tyylejä ja kuuluisia maalauksia. Maalauksista on “taideviittaus” osio sarjakuvan lopussa. Se helpottaa melkoisesti lukijan elämää.

Tarina on sympaattinen. Kodittomat kissat etsimässä sitä oikeaa kotia. Matkalla kohdataan monia kissoja ja monia haasteita. Samalla kaksikko tulee luoneeksi oman tarinansa, joka ei suinkaan ole vielä lopussa.

Suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti