maanantai 28. kesäkuuta 2021

Jean David Morvan: Maailmojen sota

 

Alkuteos: Sillage 6: Artifices (2003)

Kääntäjä: Lauri Narinen

Kuvittaja: Philippe Buchet

Teksti: Jean David Morvan

Ilmestymisaika: 2012 (ko.painos)

Sivumäärä: 47

Kustantaja: Egmont

ISBN: 9789522336026

Muoto: Sid.

Sarjamerkintä: Sillage #6

Peukku: ^^b

*Taistelutähtilaivoja, romurautaraketteja, sotafregatteja, huoltosukkuloita, piraattipaatteja. Tuhannet erilaiset alukset muodostavat massiivisen avaruuskulkueen, joka etsii uusia, asutettavia planeettoja. Tämä alusten vana tunnetaan nimellä SILLAGE, ja lukemattomien eri rotujen edustajat vaeltavat sen matkassa. Mutta on yksi rotu, josta he eivät ole koskaan kuulleet: ihminen.

Navis ja Snivel tekevät pakkolaskun planeetalle ARR.501 ja joutuvat kauhukseen keskelle täydellistä hävitystä. Maailmaa ravistelee sota, jossa vastakkain ovat robottimaiset mekat ja hieman jyrsijöitä muistuttavat gunjinnit. Pian selviää, että sotaa on käyty niin kauan kuin planeetan asukkaat kykenevät muistamaan. Voiko Navis auttaa lopettamaan sodan, kun osapuolet eivät ole rauhasta kuulleetkaan?*



Tällä kertaa Navis päätyy planeetalle jossa käydään ikuista sotaa. Navis ja Snivel joutuvat erilleen ja kumpikin oppii jotain kauhistuttavaa… Onnistuvatko toverukset löytämään toisensa? Entä miten käy planeetan alkuperäisten asukkaiden?

Koukuttava tarina ja hyvä kuvitus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti