perjantai 17. kesäkuuta 2022

David Andry: Resonant. Volume 2

 

Alkuteos: Resonant Volume 2 (2021)

Kuvittaja: Skylar Patridge

Teksti: David Andry

Ilmestymisaika: 2021 (ko.painos)

Sivumäärä: 128

Kustantaja: Vault Comics

ISBN: 9781638490074

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Resonant #2

Peukku: q^^

Huom: julkaistu alun perin Resonant-sarjakuvalehden numeroissa 6-10

*Our worst impulses unleashed

Paxton continues his struggle to return home, but every step is fraught with new hazards and temptations.

Meanwhile, his children must reunite to face a whole new terror. Can Bec, Ty, and Stef come together in time to save their family?*









Sarjakuvan tapahtumat hyppivät melkoisesti. Välillä seurataan Becin, Tyn ja Stefin vaikeuksia kotona, sillä niitähän riittää. Ja sitten taas välillä Paxin kamppailua kohti perhettään. Eikä hänelläkään mene ollenkaan helposti. Vaikeuksia on, mutta myös hyviä hetkiä. Mutta ovatko ne vähän liian hyviä? Nämä hypäytykset paikasta toiseen tulevat aika tiiviillä tahdilla, mikä joskus toimii, joskus ei.

Itse tarina menee vauhdilla eteenpäin. Ollaan karkumatkalla. Löydetään uusia ystäviä. Taistellaan vihollisia vastaan… Kohdataan epätodennäköisiä asioita. Ja kenties opitaan jotain merkittävää. Eräällä tavalla asiat saadaan päätökseen. Toisaalta taas jatkoon jää todella hyviä mahdollisuuksia. En siis ole ollenkaan varma siitä, onko jatkoa vielä tulossa vai ei.

Kuvitus on paikoitellen ehdotonta K18-materiaalia. Lisäksi värien käyttö voi olla mielipiteitä jakava tekijä. Se on aika psykedeelistä ja erikoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti