perjantai 10. kesäkuuta 2022

Thomas Taylor: Kammovarjo

 

Alkuteos: Shadowghast (2021)

Kääntäjä: Jaana Kapari-Jatta

Lukija: Jukka Pitkänen

Ilmestymisaika: 2021 (ko.painos)

Kesto: 8h 19min

Kustantaja: WSOY

ISBN: 9789510449578

Muoto: e-äänikirja (BookBeat)

Sarjamerkintä: Aaveranta #3

Peukku: q^^

*Tämä sarja nousi hetkessä kestosuosikiksi!

Legendoista tulee totta Aaverannan mystisessä merenrantakaupungissa.

Herbert Sitruksen ja Orvokki Parman nokkelat mutta uhkarohkeat tutkimukset jatkuvat. Aaverannassa valmistaudutaan syksyiseen juhlapäivään, mutta kaupungin hämärillä kujilla piilee vaara – ikiaikainen henkiolento, joka vaanii pahaa-aavistamattomia kaupunkilaisia. Ehtivätkö Herbert ja Orvokki selvittää Kammovarjon mysteerin, ennen kuin pimeys nielaisee heidät kaikki?

Kammovarjo jatkaa huikaisevaa Aaveranta-sarjaa, jossa ovat aiemmin ilmestyneet Malamanteri ja Gargantis.

Thomas Taylor on brittiläinen kirjailija ja taiteilija, joka muistetaan mm. ensimmäisen Harry Potter -kirjan kannen kuvittajana. Aaveranta-sarja avaa tarina-aarrearkun, jossa salaisuudet ja legendat huuhtoutuvat unohtumattoman merenrantakylän rannoille.*



Tämänkertainen seikkailu laittaa kaverukset melkoisen vaaran eteen. Vaarassa on nimittäin jopa kaksikon ystävyys, kun vieras nainen saapuu Aaverantaan ja lupaa Herbertille asioita, joista Orvokki ei ole ollenkaan mielissään. Mutta ensin kaksikon on selvittävä kunnialla joka vuotisesta juhlasta, joka asettaa kaikki aaverantalaiset vaaraan.

Jännä tarina. Hienoja yksityiskohtia ja kiintoisia hahmoja. Lisäksi vielä “vainoava” menneisyys, josta ei kunnolla tahdo ottaa selvää. Ei sitten millään.

Pitkänen lukee hyvin ja sopii hommaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti