sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Ken Goldman: Of a Feather

Alkuteos: 2014  (ilm.)
Ilmestymisaika: 2014 (ko.painos)
Kustantaja: The Horrific Tales Publishing
ISBN: 978-0-9570103-9-0
Muoto: Kindle e-kirja
Peukku: q^^

*Socrates has a gift, a power even he doesn't fully understand. 

But old Gert, who feeds the pigeons in Gustav's Park, understands. Pretty Jamie, who works at the Bird Emporium, understands. And the old Indian chief who wears a strange, two-sided bird mask, he understands too. 

As does the ancient, angry spirit called the Thunderbird and about a million of Wellington County's feathered creatures... 

They know what Socrates Singer really is. 

And they know what he can do...*Kirjailijan tyyli kirjoittaa on miellyttävä lukea. Se on melko helppoa englantia, joten ymmärtäminen ei siinä mielessä tuota vaikeuksia. Sen sijaan tapahtumat ovat aina väliin jokseenkin sekavia ja syy ja seuraussuhteet tuntuvat välillä menevän vähän miten sattuu. Suuri joukko henkilöhahmoja joita seurataan ja heidän risteävät toimensa ja motiivinsa aiheuttavat pientä päänvaivaa ja sekaannuksia. Itse ainakin olin vähällä repiä hiuksia muutamaan otteeseen kun kirjassa seurattiin varsin pitkään sellaisia henkilöitä, jotka eivät kiinnostaneet pätkääkään.

Tämän piti olla eräänlainen kauhutarina. Omasta mielestäni se on sitä vain vähän. Enemmänkin se on outo. Ei outo vaikka hyvään Kingmaiseen tapaan vaan vain yksinkertaisesti outo. Kyseessä on kuitenkin kirjailijan esikoisteos, joten ehkäpä nimi kannattaa pitää mielessä tulevaisuutta varten, sillä kaikesta huolimatta potentiaalia kirjassa oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti