keskiviikko 25. lokakuuta 2023

Guillem March: Karmen

Alkuteos: Karmen (2022)

Kääntäjä: Dan Christensen

Ilmestymisaika: 2022 (ko.painos)

Kustantaja: Image Comics

Sivumäärä: 160

ISBN: 9781534319882

Muoto: Sid.

Peukku: ^^b

Huom: julkaistu alun perin Karmen-sarjakuvalehden numeroissa #1-5



*Spanish writer and artist Guillem March, best known for his work on Batman, Catwoman, and Harley Quinn, takes up his pen for a cutting-edge story about a highly unconventional angel named Karmen and the young woman she takes under her wing when heartbreak strikes too hard. Packed with intriguing twists and metaphysical musings, this gorgeously drawn series brings tenderness, heart, and humor to the delicate and difficult matters of life and death that we all face.*









Realistisesti kuvitettu sarjakuva karmasta ja ihmisen kyvystä muuttaa kohtaloaan.

Karmen on eräänlainen kuoleman enkeli. Hänen tehtävänsä on toimittaa sielu seuraavaan elämään. Mutta. Karmen ei ole ihan kuten muut, sillä hän haluaa antaa sielulle mahdollisuuden muuttaa omaa kohtaloaan.

Karmenin tämän kertainen tehtävä on Cata, nuori nainen, joka on elänyt ihan hyvää elämää. Ihan hyvää, mutta ei parasta mahdollista. Pystyykö Cata löytämään itsensä ja muuttamaan omaa kohtaloaan?

Jännä konsepti, joka toimii. Paljon pohdintaa ihmisyydestä, välittämisestä ja rakkaudestakin.

Kuvitus on kivaa jälkeä, mutta paikoitellen sellaista, ettei sovi herkille. Cata esimerkiksi vetelee suurimman osan sarjakuvaa alasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti