maanantai 11. lokakuuta 2021

James Tynion IV: Wynd. Book one, The flight of the prince

 

Alkuteos: Wynd Book One: The Flight of the Prince (2021)

Kuvittaja: Michael Dialynas

Teksti: James Tynion IV

Ilmestymisaika: 2021 (ko.painos)

Sivumäärä: 256

Kustantaja: BOOM! Box

ISBN: 9781684156320

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Wynd #1

Peukku: ^^b

Huom: julkaistu alun perin Wynd-sarjakuvalehden numeroissa #1-5

*To find your home, first you have to find yourself

In a world where magical heritage is punishable by death, a young boy named Wynd must hide his true identity - and pointy ears - from everyone in Pipetown, even if it means he’ll never have the normal life he wants. But when his secret is threatened, Wynd is forced to leave his home behind to embark on a dangerous quest that will put him at the heart of a royal conspiracy beyond imagination.

Now on the run with the boy of his dreams, his best friend Oakley, and a literal prince, Wynd will have to embrace the magic within himself if he wants to save them from the shocking dangers that await!

The team of award-winning superstars James Tynion IV (Batman, The Backstagers) and Michael Dialynas (Teenage Mutant Ninja Turtles) present the first graphic novel in an all-new fantasy epic about the power that lies inside each of us.*



Wynd on todella sympaattinen päähenkilö. Nuorimies, joka on ihastunut “naapurin” puutarhurin poikaan. Tämä taas on valtakunnan prinssin ainoa ystävä. Prinssi taas on sosiaalisilta taidoiltaan aikamoinen nolla, mutta haluaa parantaa maailman taikaolentojen oloja. Se vain ei ole kovin helppoa, pojan isä kun on vannottamassa tätä pitämään “verilait” voimissaan ja taikaolennot pannassa.

Vauhdikas sarjakuva vie nuoria kohti elämänsä seikkailua, sillä heidän on paettava henkensä kaupalla takaa-ajajia, jotka eivät kaihda karujakaan keinoja saavuttaakseen tavoitteensa. Onnistuvatko he pakenemaan ja miten nuorten välit alkavat toimimaan kun kaikki tuttu ja turvallinen on jätettävä taakse?

Juoni ja henkilöhahmot toimivat loistavasti. Tarina on jännittävä ja maailma kehitetty kiinnostavaksi. Hahmoissa on potkua ja persoonaa, heidän kanssaan viihtyy. Lisäksi kuvitus on erinomaista jälkeä. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti