tiistai 19. lokakuuta 2021

Saverio Tenuta: The mask of Fudo. Book 2

 

Alkuteos: Le Masque de Fudo (2020)

Kääntäjä: Montana Kane

Ilmestymisaika: 2021 (ko.painos)

Sivumäärä: 94

Kustantaja: Humanoids

ISBN: 9781643376844

Muoto: Sid.

Sarjamerkintä: The Mask of Fudo #2

Peukku: q^^

*From the dark magical world of Izuna and Legend of the Scarlet Blades comes the origin tale that shook feudal Japan to its core!

Long ago, Shinnosuke, a young boy from an impoverished village, came across a mysterious mask that seemed to beckon him. When his beloved sister was violently kidnapped, he turned to the mask for strength but unknowingly awakened an ancient and insidious force.

This is the story of Nobu Fudo, the demon of the Immovable Fire that burned Shinnosuke’s heart and soul, but still wears his body to exact his revenge and fulfill the age-old prophecy.*





Välillä manailen omia googlauksiani. Näköjään tämä sarja on alkuperäisesti pitänyt sisällään 4 albumia. Nämä on englanninnoksissa yhdistetty kahdeksi albumiksi. Tämä siis on jälkimmäinen.

Minulla kesti hetki päästä takaisin vanhan Japanin maailmaan. En tahtonut muistaa kaikkea sitä, mitä edellisessä osassa oli tapahtunut. Shinnosuke/Fudo kuvio otti oman tovinsa muistaa. Etenkin kun pakkaa vielä entisestään sekoitetaan Kaidalla ja muilla henkilöhahmoilla ja muilla sivujuonilla…

Tämä feodaalinen japanilainen maailma on täynnä mystiikkaa ja magiaa. Siellä vilisee demoneita ja jumalia. Tarina on kiehtova, mutta ei aina helppo seurata. Olisi ehkä ollut hyvä lukea sarjakuvat kohtuu lähellä toisiaan.

Sarjakuvan kuvitus on kaunis. Se on harmoninen, herkkä. Ja samalla joissain kohdin todella julma ja raaka. En suosittele herkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti