keskiviikko 3. helmikuuta 2021

Marjorie Liu: Awakening

 

Alkuteos: Monstress. Volume one, Awakening (2016)

Kuvittaja: Sana Takeda

Teksti: Marjorie Liu

Ilmestymisaika: 2016 (ko.painos)

Sivumäärä: 192

Kustantaja: Image Comics

ISBN: 9781632157096

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Monstress #1

Peukku: ^^b

Huom: julkaistu alun perin Monstress-sarjakuvalehden numeroissa #1-6


*Set in an alternate world of art deco beauty and steampunk horror, Monstress tells the epic story of Maika Halfwolf, a teenage survivor of a cataclysmic war between humans and their hated enemies, the Arcanics. In the face of oppression and terrible danger, Maika is both hunter and hunted, searching for answers about her mysterious past as those who seek to use her remain just one step behind… and all the while, the monster within begins to awaken…*



Todella kauniisti ja satumaisesti kuvitettu sarjakuva, jossa tarinaan ja maailmaan on paneuduttu melkoisella voimalla!


Kuvitus on hienoa jälkeä. Se tuo omaan mieleeni kovasti aasialaisen sarjakuvan. Kuvat ovat kauniita, maisemat upeita. Kuvitus on täynnä hienoja yksityiskohtia. Väritys on hoidettu huolella.


Lukija oppii maailmasta pikkuhiljaa lisää. Tarina elää parilla tasolla. Toisaalla seurataan tapahtumia nykyajassa. Toisaalla saadaan vihjeitä lähimenneisyydestä. Asiat tekee helpoiksi se, ettei Maika itsekään muista tai tiedä kaikkea. Tästä syystä lukija on samalla viivalla päähenkilön kanssa.


Pidän kovasti maailmasta. Se on luotu huolella ja se vaikuttaa todella monipuoliselta. Sarjakuvan sivuilla vilisee mielenkiintoisia hahmoja, jotka vangitsevat lukijan huomion. Tapahtumat etenevät vauhdilla ja mukana on melkoisia sattumuksia ja yllätyksiäkin. Mikä parasta, seikkailu on vasta alkamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti