tiistai 26. toukokuuta 2015

Michael C. Grumley: Amid the Shadows

Alkuteos: 2013 (ilm.)
Ilmestymisaika: 2013 (ko.painos)
Sivumäärä: 309
Kustantaja: CreateSpace
ISBN:978-1492874249
Muoto: Kindle e-kirja
Peukku: ^^b


*TWO HUNDRED YEARS AGO, THE PATH OF HUMAN HISTORY TOOK A FRIGHTENING TURN.
BUT THE EVENT WAS CAREFULLY HIDDEN FROM THE WORLD
...UNTIL NOW.


Young Sarah was devastated following the loss of her mother. At just six years old, she was now alone and very confused. She had no idea that the young, newly assigned social worker on the other side of the glass would become the hero she needed. Neither of them did.


Christine Rose's smile through the window was a nervous one. It was her first case and no one knew yet just how special Sarah really was. But Christine was about to find out, including the terrible reason behind her mother's death.


The time had finally come. After being hidden for centuries, the world's most devastating secret was now being exposed. And with it, a chain reaction as far reaching as anyone could imagine.


But one individual could still change the outcome. From the halls of Washington D.C., to the Vatican, to the deserted Nazi bunkers of Argentina, Christine would ultimately be left with just one goal...keeping Sarah alive.


And what Christine doesn't yet know is she isn't the only one on Sarah's side.*


Tässä on kirja, joka todella pääsi yllättämään minut. Osa syyllinen saattaa olla tietenkin se, että valitsin kirjan kannen ja nimen perusteella lukematta takakantta, kuten yleensäkin teen e-kirjojen suhteen. Nyt yllätys oli todellakin vain positiivinen!


Kirja on hyvin kirjoitettu. Sitä lukee mielellään ja kieli on helppoa ja ymmärrettävää vaikkei englanti kamalan sujuvaa olisikaan. Asioissa pysyy perässä, mikä on hyvä, sillä kirjassa kuitenkin tapahtuu paljon ja välillä todella yllättäviäkin asioita.


Henkilöhahmoja on melko monta. Osa tärkeämpiä kuin toiset. Kaikista annetaan kuitenkin tarpeelliset tiedot. Tärkeämmistä luonnollisestikin enemmän kuin vähemmän tärkeistä. Hahmot ovat kiinnostavia ja inhimillisiä. Kukin tavallaan. Heistä ja heidän kohtalostaan huomaa välittävänsä.


Kirjan juoni ja idea ovat hyvät. Lukijan on tuskin mahdollista arvata sitä, mistä lopulta oikeastaan onkaan kyse. Lähes kaikki vaikuttaa alkuun toiselta kuin mitä lopulta onkaan. Useampien hämmästyksien jälkeen sitä vain huomaa tavallaan uskovansa kaiken ja ehkä toivovansa, että jotkut asiat menneisyydessä olisivat menneet toisin…

Hauskaa ja luettavaa viihdettä, jossa on ripaus yliluonnollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti