lauantai 4. maaliskuuta 2023

Mirka Andolfo: Unnatural. Volume 3, Rebirth

Alkuteos: Unnatural, Vol 3: Rebirth (2019)

Kääntäjä: Arancia Studio

Ilmestymisaika: 2019 (ko.painos)

Kustantaja: Image Comics

Sivumäärä: 112

ISBN: 9781534313279

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Unnatural #3

Peukku: q^^

Huom: julkaistu alun perin Unnatural-sarjakuvalehden numeroissa 9-12



*Leslie is in trouble. The newspapers are calling her a killer, her allies are either dead or beaten to a pulp, and her enemies are closing in on her. Oh, and she still has a major “inner demons” problem to face. Will Leslie be strong enough to survive all this, or is this really the end of the line for her?


Between breathtaking twists and exciting developments, this final chapter of the hit comic – an acclaimed erotic fantacy/romantic suspense series by Mirka Andolfo (Wonder Woman, Harley Quinn,  DC Comics Bombshells) – still has surprises in store.*


Sarjan tällä hetkellä päättävä kolmas osa selvittää lukijalle Leslien lapsuutta sekä myös Carolin tarinaa. Se kertoo miksi ja miten oikeastaan käsillä olevat tapahtumat ovat lähteneet liikkeelle. Historioihin pureudutaan oikein kunnolla. Tämän lisäksi seurataan tiiviisti Leslien kamppailua tämän mieltä ja ruumista valtaavan Albinon kanssa.

Paikoitellen tapahtumat yllättävät ja myös järkyttävät. Osa tapahtumista voi olla ahdistavia, joten en suosittele herkimmille lukijoille. Tässä tapauksessa huomaan itse toivovani kaikkien kannalta onnellista loppua.

Myös sarjakuvan kuvitus voi osoittautua liian raa'aksi herkimmille lukijoille. Muuten se on persoonallista ja usein pikkutuhmaa. Värit ovat hyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti