perjantai 20. helmikuuta 2015

Rakel Liekki: Hyvän olon seksi

Alkuteos: 2010 (ilm.)
Ilmestymisaika: 2010 (ko.painos)
Sivumäärä: 159
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Paasilinna
ISBN: 978-952-5856-07-1
Muoto: Sidottu
Sarjamerkintä:
Peukku: q^^
Lukuhaaste 2015: Tietokirja (14/50)

*Seksi ja seksuaalisuus sekoittuvat helposti puheissa ja ajatuksissa. Seksuaalisuus ei kuitenkaan ole vain seksiä, erogeenisiin alueisiin liittyvää tekemistä ja suorittamista, päämäärään pyrkimistä. Seksuaalisuus on kehoa ja mieltä kaikkialta koskettava voima.

Kuvataiteilija Rakel Liekki kirjoittaa seksistä ja seksuaalisuudesta suoraan ja kiinnostavasti sekä tarjoaa lukijalle avaimia omien kokemusten maailmaan.

Hyvän olon seksi ymmärtää mieltymysten yksilöllisyyden ja tarjoaa laajan kirjon ehdotuksia tutkimusmatkalle omiin nautintoihin. Rakel Liekki opastaa lempeästi, miten kuuntelemalla omaa kehoaan ja tunteitaan saa hyvää oloa seksistä.*Kirja on todellakin kirjoitettu lempeään ja positiiviseen sävyyn. Mitään ei tuomita tai arvostella. Kaikelle ollaan avoimia ja kehotetaan rohkeasti kokeilemaan tai ainakin puhumaan asioista kumppanin kanssa. Kokeileminen ja kiinnostus ovat luonnollisia asioita ja erittäin hyväksyttäviä. Itse ainakin sain muutamia hyviä vinkkejä tästä kirjasta. Joskin siitäkin huolimatta olisin ehkä kaivannut vähän enemmän tietoa eri aihealueista. Tai vaikka useampia ja ehkä hieman rohkeampiakin vinkkejä kuinka tutustua omaan seksuaalisuuteensa. Tämä kirja on aika kiltti versio, mutta varmastikin erittäin hyödyllinen monille, joilla on pieniä ongelmia löytää ja hyväksyä omaa seksuaalisuuttaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti