keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Rayven T. Hill: Blood and Justice

Alkuteos: 2013 (ilm.)
Ilmestymisaika: 2013(ko.painos)
Sivumäärä: 304
Kustantaja: Ray of Joy Publishing
ISBN: 978- 1301670161
Muoto: Kindle e-kirja
Sarjamerkintä: Jake & Annie Lincoln trilleri 1
Peukku: q^^

*When sixteen-year-old Jenny James goes missing, and the local police are unable to find her, the girl's frantic mother hires private investigators Jake and Annie Lincoln to search for her daughter. 

When the body of Jenny's boyfriend is discovered, the mystery of her disappearance deepens. Shaken out of their comfort zone of Internet searches and poring over public records, the couple soon find themselves facing the frightening possibility they are looking for the latest victim of a serial killer. 

As more bodies pile up, the town is gripped with fear. It seems no one is safe, and the Lincolns race to solve an impossible puzzle before they become the killer's next victims.*Aika perinteinen trilleri sanoisin. Kirja on kyllä kirjoitettu hyvin, mutta jotenkin henkilöhahmot jäivät etäisiksi. Annien ja Jaken suhde on jotenkin liian "täydellinen" ja mukana on inhottava anoppi. Jotenkin itselle jäi tuntu, että Annie on vähän täytteenä... Perus nainen, joka säikkyy kaikkea ja on aiheuttamassa Jakelle syytä toimia.  Jake taas on liiankin sankari paikallaan mies.

Mukavaa ja kepeää viihdettä sanoisin. Etenkin kun yhden tapauksen ohessa selvitellään myös muutamia muita pienempiä. Kummallista tosin, miten paljon vain maisteltuja kahvikuppeja jää pöydille ja miten Annie paapoo heidän jo koulua käyvää poikaansa Mattyä. Joka taas on kummankin tottelevainen ja kiltti.

Juoni oli mukava ja pidin kovasti kirjan "pahiksesta". Hän on minusta jokseenkin sympaattinen veikko, joskin loppua kohden hän alkaa seota ehkä vähän liikaa oltuaan muuten niin normaali.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti