maanantai 13. huhtikuuta 2020

Sara B. Elfgren & Karl Johnsson: Vei. Vol 1

Alkuteos: Vei. Vol 1 (2019)
Kuvittaja: Karl Johnsson
Teksti: Sara B. Enfgren
Ilmestymisaika: 2019 (ko.painos)
Sivumäärä: 144
Kustantaja: Insight Comics
ISBN: 9781683834496
Muoto: Sid.
Sarjamerkintä: Vei #1
Peukku: ^^b


*She trained her whole life to become the strongest warrior of Jotunheim and the beloved champion of her gods. But nothing prepared her for betrayal.


Exiled from Jotunheim, Vei is forced to strike a deal with treacherous Vikings from Midgard. She returns home looking for answers, only to find herself  caught in the Meistarileikir, a bloody game played between the giants of Jotunheim and the gods of Asgard to determine who has the right to rule Midgard.


Vei must fight for her life in an epic battle against fearsome warriors and monsters. With her survival hinging on dark and ancient intrigues, she must decide who to trust: old allies, new friends… or her enemies.*



Tässä on aivan upea sarjakuva!


Vein kuvitus on kaunis ja lumoava. Mitkä maisemat, mitkä värit ja millaisia hahmoja. Upeaa katsottavaa. Pidän kuvituksesta todella paljon.


Sarjakuvan tarina on myös mitä mielenkiintoisin. Se anastaa mielenkiintoisella tavalla inspiraatiota pohjoismaisesta mytologiasta ja lisää siihen omiaan. Jumalten ja jättien taistelua. Koulutettuja sotureita, taistelua, petoksia… Ja tietysti myös ystävyyttä ja välittämistä. Entä mitä kaikkea vielä paljastuukaan valtapelin takana? Jännittävää!


Vei on hahmona persoonallisen raikas. Ihana soturityttö, jolla on persoonallisuutta vaikka muille jakaa. Myös Dal on kiinnostava sivuhahmona. Eikä unohdeta näitä kaikkia jumalia…


Suosittelen lämpimästi tutustumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti