maanantai 22. syyskuuta 2014

Cecelia Ahern: P.S. I Love You

Alkuteos: 2004 (ilm.)
Ilmestymisaika: 2007 (ko.painos)
Sivumäärä: 503
Kustantaja: HarperCollinsPublishers
ISBN: 978-0-00-726308-0
Muoto: Pokkari
Peukku: ^^b

*Some people wait their whole lives to find their soul mates. But not Holly and Gerry.

They were childhood sweethearts - no one could imagine Holly and Gerry without each other.

Until the unthinkable happens. Gerry's death devastates Holly. But as her 30th birthday looms Holly discovers that Gerry has left her a bundle of notes, gently guiding her into her new life without him, each signed 'P.S. I Love You'.

With some help from her friends, and her noisy and loving family, Holly finds herself laughing, crying, singing, dancing - and being braver than ever before.

Life if for living, she realises - but it always helps if there's an angel watching over you.*Rakastan tätä kirjaa ja rakastan sen pohjalta tehtyä elokuvaa vaikka ne eroavatkin melkoisesti toisistaan. Kummastakin välittyy kuitenkin toivo ja rakkaus, sekä usko siihen, että lopultakin elämä voittaa vaikka välillä siltä ei aina tuntuisi. Aina kannattaa tähdätä korkealle, pyrkiä rohkeasti kohti unelmia ja antaa mennä. Kannattaa yrittää ja elää.

Ahern kirjoittaa lämminhenkisesti ja tarttuvasti. Hahmoista ei voi kuin pitää. Heidän seurassaan viihtyy ja heidän kanssaan nauraa ja itkee. Heidän puolestaan toivoo. He ilmentävät yksinkertaisia toiveita, ovat helposti samaistuttavissa. Kaikki on niin todellisen tuntuista, että tarinan on helppo uskoa olevan tosi.

Tämä kirja on täynnä toivoa ja positiivista energiaa. Se kannustaa jatkamaan ja jaksamaan. Luottamaan siihen, että ystävät eivät hylkää ja että sateisen ja synkän vaiheen jälkeen alkaa aurinko paistamaan. Aivan ihanaa luettavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti