torstai 10. elokuuta 2023

Simon Roy & Daniel Bensen: First knife

Alkuteos: First Knife. Vol. 1 (2020)

Kuvittaja: Artyom Trakhanov

Teksti: Simon Roy & Daniel Bensen

Ilmestymisaika: 2020 (ko.painos)

Kustantaja: Image Comics

Sivumäärä: 136

ISBN: 9781534316423

Muoto: Nid.

Peukku: q^^

Huom: julkaistu alun perin Protector-sarjakuvalehden numeroissa #1-5



*In the hot ruins of far-future North America, a slave stumbles across an ancient and bloody power. A conqueror bargains with godlike beings. A soldier tries to bring back his lost world. As the full moon approaches, the remaining humans of Earth find themselves standing between the forces that once nearly destroyed it.


From Simon Roy (PROPHET), Sideways Award-winning author Daniel M. Bensen (Junction), Artyom Trakhanow (The 7 Deadly Sins), Jason Wordie (GOD COUNTRY), and Hassan Otsmane-Elhaou (Red Sonja) comes a sci-fi adventure that is equal parts Conan the Barbarian, Nausicaä, and Zardoz.*





Maailmassa on käynyt vähän hassusti. Paljon teknologiaa on menetetty ja kansa on ajautunut elämään orjakaupalla, maataloudella ja muilla "vanhemmilla" elinkeinoilla. Kilpailevat heimot taistelevat toisiaan vastaan ja myös elintilasta. Uskonnollisuus on tärkeää monille ja se saakin melkoiset merkitykset kun orjakauppiailta pakeneva nuori papitar onnistuu herättämään eloon vanhan "jumaldemonin". Jännittävää on, että tämän olennon olkapäässä lukee "nato".

Ketkä selviävät hengissä syntyvässä sekasorrossa, jota tuntuvat ohjeilevan jonkinlaiset mystiset jumalolennot, devat?

Tarina on hieman sekava ja jotenkin hyppivä. Myöskään kuvitus ei ole ihan minun mieleeni. Se jotenkin rosoinen ja todella räikeän värinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti