torstai 31. elokuuta 2023

Tencent Penguin Pictures: Grandmaster of demonic cultivation = Mo dao zu shi : the comic. 1

Alkuteos: 魔道祖师 [Mó Dào Zǔ Shī] (ilm.)

Kääntäjä: Meowmwoe, Huang Zhilan & Liu Ye

Kuvittaja: Luo Di Cheng Qiu

Teksti: Mo Xiang Tong Xiu & Tencent Penguin Pictures

Ilmestymisaika: 2022 (ko.painos)

Kustantaja: Seven Seas

Sivumäärä: 211

ISBN: 9781638585237

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: MDZS #1

Peukku: q^^

Huom: perustuu Mo Xiang Tong Xiun romaaniin



*The manhua adaptation of the New York Times bestselling novel series!


Feared and hated for his sinister abilities, Wei Wuxian – the grandmaster of demonic cultivation – was driven to his death when the most powerful clans united to destroy him.


Thirteen years later, Wei Wuxian is reborn. Summoned by a young man who sacrificed his soul in a forbidden ritual, Wei Wuxian is now bound to seek vengeance on the stranger’s behalf or risk the destruction of his own soul. But when an evil entity emergers, a familiar face from Wei Wuxian’s past suddenly appears amidst the chaos – a powerful cultivator who will help shine a light on the dark truths that surround them.*



Sarjakuvan kuvitus on nättiä katsottavaa. Se muistuttaa mangaa ja mahvaa, mikä ei liene yllättävää. Pientä miinusta itse annan siitä, että kauniit miespuoliset hahmot muistuttavat aivan liikaa toisiaan. Minulla ainakin oli varsin usein vaikeuksia erottaa heitä toisistaan. Plussa taas välillä esiin pilkahtelevasta huumorista myös kuvituksessa.


Tarina on jotenkin rikkonaisen oloinen. Siinä hypitään melkoisesti paikasta toiseen. Ehkä tarinan sovittaminen kirjasta sarjakuvaksi ei ole onnistunut kovin hyvin? Maailmaa ja henkilöhahmoja esitellään liian vähän. Ja joskus on hankala hahmottaa missä järjestyksessä kuplat pitäisi lueskella.


Jännä kokonaisuus fantasian ystäville.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti