keskiviikko 29. elokuuta 2018

William Boyd: The Vanishing Game

Alkuteos: The Vanishing Game (2014)
Ilmestymisaika: 2014 (ko.painos)
Sivumäärä: 78
Kustantaja: Jaguar Land Rover USA
ISBN: ?
Muoto: e-kirja (EPUB)
Peukku: q^^
Sopisi lukuhaasteeseen ainakin: 14 ja 18
Hyllynlämmittäjä: 32


*A down-on-his luck actor is paired with a weather-battered Land Rover Defender on a seemingly innocuous courier job. But some things are too good to be true and this innocent journey quickly unfolds into a dangerous plot with shadowy cast of characters.*
Yleensä en pidä minämuodossa kerrotuista kirjoista. Nyt kuitenkin jäin koukkuun. Voisiko sillä olla vaikutusta, että kertoja on mies? Oli miten oli, kertoja on hauska, enimmäkseen asiassa pysyvä ja tuore. Hän heittelee enemmän tai vähemmän huonoa huumoria, kertoo arjestaan ja ympäristöstään olennaisen. Joitain hänen tekemiään päätelmiä ja ratkaisuja en ymmärrä, mutta ne kuulunevat kirjan juoneen. Tapahtumat etenevät, eikä lukija ehdi pitkästymään. Yllättävä, viihdyttävä ja sopivan napakka. Mukavan lisän tekevät näyttelijä Alecin kertomukset siitä, millaisia rooleja hän on ollut tekemässä missäkin elokuvassa.


Tämän pienen e-kirjan erikoisuutena on kuvitus. Lukujen välissä on värikuvat kertomassa luvun vaihtumisesta ja tekstin lomassakin on valokuvia elävöittämässä tekstiä. Hauska, että aikuisillekin on “kuvakirjoja”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti