keskiviikko 19. lokakuuta 2022

Di Gregorio & Barbuvvi: Sisarukset Grémillet. 2, Cassiopéen ihastus

 

Alkuteos: Les soeurs Grémillet. Tome 2, Amours de Cassiopée (2021)

Kääntäjä: Jouko Ruokosenmäki

Kuvittaja: Barbucci

Teksti: Di Gregorio & Barbucci

Ilmestymisaika: 2022 (ko.painos)

Sivumäärä: 72

Kustantaja: Story House Egmont Oy

ISBN: 9789523344679

Muoto: Sid.

Sarjamerkintä: Sisarukset Grémillet #2

Peukku: q^^


*Kesäloma on viimein koittanut! Joka vuosi Sarah, Cassiopée ja Lucille matkustavat kesäksi isoäitinsä luo pieneen maalaiskylään. Kylässä heitä odottavat jo tutut kaverit, leippoisa tunnelma… sekä kummitus!

Levoton henki vaeltaa järvenrannan vanhassa rauniokirkossa. Mistä se on tullut? Mikä on sen salaisuus? Ja miksi se soittaa öisin kirkonkelloja? Asiaa ryhtyy selvittämään kolmen sisaren kerho!

Mysteerin ratkaisemiseksi tytöt joutuvat palaamaan ajassa taaksepäin, ritarien ja linnanneitojen aikakauteen. Arvoitukseen liittyvät vehnäpellot, postittamattomat kirjeet ja eilispäivän sekä nykyajan sydänsurut.

Sisarukset Grémillet on ainutlaatuinen, maagisen hienosti kuvitettu kertomus kolmesta tytöstä ja heidän erikoisesta maailmastaan.*


Tämän sarjan kuvitus on ihastuttava. Siinä on herkkyyttä ja se on todella sympaattinen. Myös väritys on onnistunut upeasti. Sarjakuvaa katselee todella mielellään. Myös sarjan kolme sisarusta ja heidän toverinsa ovat persoonallisia ja raikkaan erilaisia.

Nyt tytöt pääsevät kesäksi maalle. "Ongelmia" aiheuttavat isoäidin hajamielisyys, sekä keskimmäisen sisaren kohdalla myös pojat. Kasvaminen ei ole helppoa, etenkin jos oma sydän on vetämässä kahtaalle. Onneksi sisaret ovat auttamassa ja myös paikalliset "haamut". Lopulta on jokaisen kuitenkin löydettävä vastaukset omasta sydämestään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti