lauantai 29. lokakuuta 2022

Peter Milligan: Out of Body

 

Alkuteos: Out of Body (2021)

Kuvittaja: Inaki Miranda

Teksti: Peter Milligan

Ilmestymisaika: 2022 (ko.painos)

Sivumäärä: 120

Kustantaja: AfterShock Comics

ISBN: 9781949028867

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Out of Body #1

Peukku: ^^b

Huom: julkaistu alun perin Out of Body -sarjakuvalehden numeroissa #1-5


*Somewhere between life and death floats the truth.

When Dan Collins wakes to find his life hanging by a thread, he must use his astral projection to discover who tried to kill him.

Who is the beautiful mystic who tries to help him? Why does August Fryne want Dan’s soul – and what does it have to do with a demon who seems to be Dorian Gray? A weird, occult detective thriller about life, death – and whatever lies in between.

From award-winning comic book writer Peter Milligan (X-Force, X-Statix) and artistic sensation Inaki Miranda (WE LIVE, Harley Quinn) comes an awesome new dimension in horror and mystery!

This volume contains issues #1-5.*


Pidän todella kovasti tämän sarjakuvan kuvituksesta! Se on kaunista ja jännittävää katseltavaa. Myös värit on tehty huolella. Sarjakuva leikittelee ruuduilla ja kuvituksen tasoilla. Astraalimaailmassa liikkuminen ja astraalihahmot on erotettu selkeästi ja hyvin. "Ruumiinvaltaukset" ja sitä kautta toisen ihmisen muistoihin kurkistaminen on myös toteutettu todella elävästi.

Pidän siitä, miten tämä tarina on samalla surullinen ja toiveikas. Se on omanlaisensa supernaturaali rikosjuttu, jossa myös tutkiskellaan sitä omaa minuutta ja koetetaan ymmärtää asioita. Kivaa salapoliisintyötä ja "haamuilua". Yhdistelmä fantasiaa ja todellisuutta toimii.

Minulle jäi hieman epäselväksi se, että loppuiko tämä tähän vai onko jatkoa luvassa. Kumpainenkin vaihtoehto on mahdollinen. Itse ainakin lukisin varsin mielelläni lisää Abista ja hänen seikkailuistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti