sunnuntai 30. lokakuuta 2022

Jeff Lemire & Andrea Sorrentino: The Bone Orchard Mythos. The Passageway

 

Alkuteos: Bone Orchard: The Passageway (2022)

Ilmestymisaika: 2022 (ko.painos)

Sivumäärä: 96

Kustantaja: Image Comics

ISBN: 9781534322240

Muoto: Sid.

Sarjamerkintä: The Bone Orchard Mythos #1

Peukku: ^^b


*From the Eisner Award-winning creative team of Gideon Falls and Primordial comes the first book in a bold and ambitious new shared horror universe! When a geologist is sent to a remote lighthouse to investigate strange phenomena, he finds a seemingly endless pit in the rocks. But what lurks within and how will he escape its pull?

The Passageway is the first book in the new The Bone Orchard Mythos universe from the creative minds of Jeff Lemire and Andrea Sorrentino who write Brian Michael Bendis said, “will go down as one of the greatest comic teams of all time!”*


Hienosti kuvitettu sarjakuva, jossa on jännittävä ja kutkuttava tunnelma alusta loppuun. Sarjakuvan tapahtumat ovat riittävän mystisiä, mutta samalla ymmärrettäviä ja käsitettäviä, jotta niistä hiipii mieleen omia ajatuksia ja tuntemuksia. Eteen maalaillaan maisema kallioisella majakkasaarella, jossa elää vain yksi ihminen. Sinne nakataan nuorukainen tekemään tutkimuksia. Nuorukaisella on painolastinaan omat muistonsa ja äkkiä kaikki tuntuu johtavan kohti syvää ja kummallista kuilua... Väritys on tummaa ja jotenkin "likaisenharmaata". Kunnollisia kirkkaita värejä ei ole, mikä on omiaan luomaan hämyisen ja synkän tunnelman.

Kiinnostava kokonaisuus. Jään odottamaan mitä tämä sarjakuvauniversumi tuo tulevaisuudessa mukanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti