maanantai 19. joulukuuta 2022

Ed Brubaker & Sean Phillips: Incognito


Alkuteos: Incognito (2009)

Ilmestymisaika: 2009 (ko.painos)

Kustantaja: Marvel Publishing

Sivumäärä: 168

ISBN: 9780785139799

Muoto: Nid.

Peukku: q^^

Huom: julkaistu alun perin Incognito-sarjakuvalehden numeroissa #1-6


*From the creators of Criminal and Sleeper comes the most insane and evil super-villain comic you’ve ever read! What if you were an ex-super villain hiding out in Witness Protection…but all you could think about were the days when the rules didn’t apply to you? Could you stand the toil of an average life after years of leaving destruction in your wake? And what if you couldn’t stand it? What would you do then?


Incognito – a twisted mash-up of noir and super-heroics – by best-selling creator Ed Brubaker (The Death of Captain America) and Sean Phillips (Marvel Zombies) with Val Staples on colors.*







Maailmassa on ihmisiä, joilla on kummallisia supervoimia. Osa on rikollisia. Ainakin tässä. Ja heitä vastaan on perustettu aikanaan järjestö. Mutta nämä ovat taustaa. Alussa on tärkeää tietää, että nyt alkaa tapahtua.

Zack vaikuttaisi tavalliselta tyypiltä. Mieheltä, jota kukaan ei tunnu huomaavan. Sitten alkaakin paljastumaan, ettei mies olekaan aivan tavallinen tallaaja. Ja sitten kaikki alkaakin menemään vauhdilla päin puuta. Menneisyys vyöryy päälle sellaisella rytinällä että alkaa hirvittämään. Lukijalle paljastuu, ettei Zack ole todellakaan tiennyt aivan kaikkea ja yhdessä tämän epätoivoisen sankarin kanssa opitaan sitten paljon lisää.

Raaka, väkivaltainen ja verinen. Kiehtova ja kutkuttava. Minulle jäi sellainen tunne, että haluaisin tietää lisää. Herkille en suosittele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti