lauantai 8. toukokuuta 2021

Ben Aaronovitch & Andrew Cartmel: Rivers of London : Black mould

 

Alkuteos: Rivers of London : Black mould (2016)

Kuvittaja: Lee Sullivan

Teksti: Ben Aaronovitch & Andrew Cartmel

Ilmestymisaika: 2017 (ko.painos)

Sivumäärä: 480

Kustantaja: Titan Comics

ISBN: 9781401287504

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Rivers of London #3

Peukku: ^^b

Huom: sarjakuvat julkaistu alun perin eri sarjakuvalehdissä

*Taking no Shiitake!

From the million-selling Rivers of London novel and graphic novel series by cult writer Ben Aaronovitch comes an all-new tale of supernatural suspense and good-old-fashioned London policing!

Peter Grant is a cop and part-time wizard investigating London’s ‘Falcon’ crimes - those that are outside the realms of normal criminal investigations - and more into the realms of trolls under bridges, cursed crime scenes, and the ghost of monsters past.

Peter never saw himself in pest control - but that’s exactly where he finds himself when a killer, sentient, living fungus goes on a rampage of vengeance using its victims’ worst … [viivakoodi peittää loput]*
Napakka ja toimiva kokonaisuus jossa on hyvää huumoria. Mustaa sellaista. Tarina on periaatteessa melkoisen simppeli, jos sitä pääsee katsomaan lopusta. Mutta jos taas joutuu mukaan alusta, voi olla hetken hyvin pihalla. Kosto on suloista. Ainakin joskus.

Kuvitus on hyvää jälkeä. Lisäksi pidin kovasti siitä, että tässä albumissa oli alussa lyhyt hahmoesittely. Lopun minipätkät ovat myös oikein mukavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti