torstai 13. toukokuuta 2021

Orage: Ted Bundy - opiskelijatyttöjen murhaaja

 

Lukija: Tapio Rauvala

Ilmestymisaika: 2020 (ko.painos)

Kesto: 13min

Kustantaja: Saga Egmont

ISBN: 9788726276473 

Muoto: e-äänikirja (BookBeat)

Sarjamerkintä: Sarjamurhaajat

Peukku: q^^

*Oli 31. joulukuuta 1977. Ihmiset ympäri maailmaa odottivat uuden vuoden juhlintaa ja uuden alun mahdollisuutta. Theodore “Ted” Bundy oli monin tavoin samanlainen kuin kaikki muutkin iloiset ihmiset tuona iltana: innoissaan ja jännittynyt siitä, mitä tulevaisuus toisi tullessaan, ja täynnä suunnitelmia matkoista ja uusien ihmisten tapaamisesta. Hän kuitenkin erosi muista yhdellä merkittävällä tavalla: hänen vuotensa ei alkanut kuohuviinin merkeissä kellon lyödessä kaksitoista, vaan pakenemalla Glenwood Springsin vankilastata Coloradosta. Sieltä hänen matkansa jatkuisi Floridan Tallahasseen, jossa hän tulisi tekemään pahamaineiset murhansa, joiden vuoksi hän jäi historiankirjoihin yhtenä USA:n historian pelätyimpänä sarjamurhaajana.

SARJAMURHAAJAT on sarja, joka kertoo aikamme kuuluisimmista sarjamurhaajista, ja heidän tekemistään rikoksista, jotka ovat sekä kiehtoneet että kauhistuttaneet ihmisiä ympäri maailmaa.

Artikkelin on alun perin julkaissut Orage-kustantamo.*Tämä pätkä kärsii jälleen sarjan yleisimmistä ongelmista: kiireinen ja toistaa yllä olevaa tekstiä. Siinä on melko vähän uutta tietoa. Kokonaisuus on esitemäinen. Lukijalla edelleen kova kiire. Tulee tuntu, että pitäisi itse jatkaa googlettamalla jos haluaa tietää enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti