maanantai 24. toukokuuta 2021

Jean David Morvan: Pirun merkki

 

Alkuteos: SILLAGE 4: Le Signe des Démons (2001)

Kääntäjä: Lauri Narinen

Kuvittaja: Philippe Buchet

Teksti: Jean David Morvan

Ilmestymisaika: 2011 (ko.painos)

Sivumäärä: 48

Kustantaja: Egmont

ISBN: 9789522334527

Muoto: Sid.

Sarjamerkintä: Sillage #4

Peukku: ^^b

*Taistelutähtilaivoja, romurautaraketteja, sotafregatteja, huoltosukkuloita, piraattipaatteja. Tuhannet erilaiset alukset muodostavat massiivisen avaruuskulkueen, joka etsii uusia, asutettavia planeettoja. Tämä alusten vana tunnetaan nimellä SILLAGE, ja lukemattomien eri rotujen edustajat vaeltavat sen matkassa. Mutta on yksi rotu, josta he eivät ole koskaan kuulleet: ihminen.

Sillagen “varmistajat” Hurumarulla, keskiaikaisella planeetalla, ovat lakanneet lähettämästä raportteja. Navis, Bobo ja kolme muuta agenttia lähetetään tutkimaan tilannetta, mutta kadonneiden lähettiläiden sijaan he törmäävät sisällissotaan, kun orjuutetut eskotit taistelevat vapaudesta. Prinsessa Monevan johdolla kapinalliset hävittävät armotta kaiken, joka kantaa Sillagen tunnusta: pirun merkkiä!

SILLAGE: PIRUN MERKKI on tieteissarjakuvaa parhaimmillaan. Morvan ja Buchet kuljettavat Navisin tarinaa eteenpäin huikeiden visioiden, terävän hahmokuvauksen ja vauhdikkaan toiminnan säestämänä.*



Hieno tarina “vakoojahenkeen” sisällissodan keskellä olevalta planeetalta. Navis on lähetetty tovereineen selvittämään miksei aiemmin lähetetyiltä tarkkailijoilta kuulu raporttia. Ja kaikkihan ei ole mennyt, eikä mene putkeen. Useampi kuin yksi henki on vaarassa ennen kuin tilanne alkaa ratkeamaan. Mutta miten syvälle Sillagen sisälle uppoavatkaan korruption juuret?

Jännä tarina ja hyvä kuvitus. Vauhti vain kiihtyy ja paranee Navisin tarinan edetessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti