keskiviikko 19. toukokuuta 2021

Ed Brubaker & Sean Phillips: Lawless

 

Alkuteos: Criminal Vol. 2: Lawless (2007)

Ilmestymisaika: 2011 (ko.painos)

Sivumäärä: 128

Kustantaja: Marvel worldwide

ISBN: 9780785128168

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Criminal #2

Peukku: ^^b

Huom: alun perin julkaistu Criminal-sarjakuvalehden numeroissa #6-10

*Twenty years ago, Tracy Lawless traded the crime-ridden streets of the city for a life in the military, and it’s a decision he’s rarely regretted. But now he’s walking out of the deserts of Afganistan and Iraq and back into the world he came from, to find out who killed his brother Rick, and why.

But truth is one of the few things uglier than family history, and the only thing Tracy has in his favor as he unravels the twisted [viivakoodi peittää] life his brother led, is that no one knows who [viivakoodi peittää] don’t know, just might kill them.*
Hieno tarina miehestä ja kostosta. Tracy on päättänyt selvittää miksi hänen veljensä kuoli. Ja kostaa. Tämä päätös vie miehen karkumatkalle armeijasta ja ryöstämään rahakuljetuksen. Onneksi isäukko ja tämän toverit aikoinaan opettivat jos jotakin hyödyllistä ja armeija hoiti loput. Mies on melkoinen yhdenmiehen show. Taidoillaan ja vanhoja kontakteja hyödyntäen hän alkaakin päästä tapahtumien jäljille. Mutta onko totuus lopulta selvittämisen arvoinen? Ja onko kaikki sittenkään hoidettu niin mallikkaasti kuin mitä Tracy on kuvitellut?

Jännittävä ja kiinnostava tarina rikollisten maailmasta. Se toimii ja koukuttaa. Henkilöhahmot ovat hyviä. Ja kuvitus mukavaa katsottavaa. Pidän itse tyylin synkkyydestä ja väreistä. Tämä pari toimii todella hyvin yhteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti