sunnuntai 2. toukokuuta 2021

Brian Michael Bendis: Jinx

 

Alkuteos: Jinx: The essential collection (2011)

Ilmestymisaika: 2019 (ko.painos)

Sivumäärä: 480

Kustantaja: DC Comics

ISBN: 9781401287504

Muoto: Nid.

Peukku: q^^

Huom: sarjakuvat julkaistu alun perin eri sarjakuvalehdissä

*One bounty hunter. Two grifters. Three million dollars.

In JINX, a female bail agent, a low-level confidence man and his loose-cannon sidekick form an unlikely alliance to track down the ultimate score - a hidden stash of life-altering, untraceable mob cash.

For this hard-luck trio, however, the old saying “more money, more problems” will prove to be disturbingly prophetic.

Written and illustrated by Brian Michael Bendis, the Eisner and Peabody Award-winning co-creator of Jessica Jones, Miles Morales and SCARLET and the writer of SUPERMAN, this exuberantly innovative crime comic is part of a remarkable run of groundbreaking black-and-white graphic novels that launched his legendary career.

This comprehensive trade paperback edition features an introduction by acclaimed comics creator David Mack and includes more than 60 pages of behind-the-scenes bonus material.*Kovan luokan rikossarjakuva. Tässä isossa albumissa palkkionmetsästäjä Jinx koettaa päästä isojen rahojen ääreen tovereidensa kanssa. Se ei vain ole helppoa, sillä kaikkea mahdollista sattuu ja tapahtuu. Eikä aina voi luottaa edes tovereihinsa.

Sarjakuva on kovaa mustavalkoista jälkeä. Se ei miellytä aina silmää. Välillä ihmiset ovat epämääräisen näköisiä ja välillä kuin valokuvista. Sarjakuvan lukemisen tekee paikoitellen haastavaksi myös sen rakenne. Siinä on joskus hyvin paljon tekstiä ja puhekuplia. Joskus aukeama on täynnä pieniä ruutuja, joita tuntuu olevan kymmeniä. Ikinä ei tiedä, miltä seuraava aukeama näyttää.

Jännittävä tarina. Lukeminen vaatii aikaa ja keskittymistä. Kuvitus ei ole kovin nätti. Melko väkivaltainen ja raaka. Ei herkimmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti