perjantai 14. toukokuuta 2021

Orage: Gerald ja Charlene Gallego - Seksiorjasurmaaja ja hänen vaimonsa

 

Lukija: Tapio Rauvala

Ilmestymisaika: 2020 (ko.painos)

Kesto: 11min

Kustantaja: Saga Egmont

ISBN: 9788726276459

Muoto: e-äänikirja (BookBeat)

Sarjamerkintä: Sarjamurhaajat

Peukku: q^^

*Charlene Williams oli naimisissa naistenmurhaajan kanssa. Hänen todistajanlausuntonsa varmisti Geraldin kuolemantuomion, mutta oliko hän yksi tämän uhreista vai miehen rikoskumppani?

Kun Charlene Williams tapasi Gerald Gallegon ensimmäisen kerran sokkotreffeillä 1977, hän ei osannut aavistaakaan, että tuo hurmaava mies tempaisisi hänet pian mukaansa murhaorgioihin, joiden avulla hän toteutti seksifantasioitaan. Vuosina 1978-1980 seksiorjasurmaajiksi kutsuttu pari tappoi kymmenen ihmistä ja yhden syntymättömän lapsen. Kun Charlene ja Gerald lopulta otettiin kiinni, Charlene todisti miestään vastaan saadakseen lyhyemmän tuomion. Mitä todella tapahtui Gerald Gallegon väkivaltaisten vuosien aikana ja mikä Charlenen rooli todella oli?

SARJAMURHAAJAT on sarja, joka kertoo aikamme kuuluisimmista sarjamurhaajista, ja heidän tekemistään rikoksista, jotka ovat sekä kiehtoneet että kauhistuttaneet ihmisiä ympäri maailmaa.

Artikkelin on alun perin julkaissut Orage-kustantamo.*Peruspaketti, joka ei varsinaisesti kerro noista hurjista orgioista vaan ennemminkin siitä, kuinka monta uhria parilla ainakin oli. Hieman olisin kaivannut tietoa siitä, miksi ja mistä syystä nimitys “seksiorjamurhaaja” tuli. Nyt vain todettiin, että se oli Geraldin lisänimi. Muuten mukana on ihan kivasti myös “historiaa”, sillä Charlene on ilmeisesti valottanut asioita saadakseen itse lyhyemmän tuomion. Fiksu nainen.

Rauvalan lukutyyli ei ole muuttunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti