maanantai 10. toukokuuta 2021

Orage: Fred ja Rose West - Westien ruumispuutarha

 

Lukija: Tapio Rauvala

Ilmestymisaika: 2020 (ko.painos)

Kesto: 11min

Kustantaja: Saga Egmont

ISBN: 9788726276497

Muoto: e-äänikirja (BookBeat)

Sarjamerkintä: Sarjamurhaajat

Peukku: q^^

*Kun poliisi alkoi tutkia epäillyn lapsenmurhaajan menneisyyttä, löytyi jotakin, mikä järkytti koko maailmaa…

Oli harmaa ja sateinen päivä Gloucesterissä Englannissa. Lukuun ottamatta pientä toimittajien ja poliisien joukkoa Cromwell Street 25:n sisäänkäynnin luona päivä vaikutti aivan tavalliselta. Talon takapihalla olevassa kapeassa puutarhassa tapahtui kuitenkin jotain hyvin epätavallista. Poliisit yrittivät varovasti tehdä kaivauksia löytääkseen jälkiä vastenmielisistä tapahtumista, joiden kaikki pelkäsivät olevan totta, mutta joihin kukaan ei halunnut uskoa. Mädäntyneen lihan haju täytti ilman ja sekoittui sitkeään, mustaan liejuun, jota vuoti rikkinäisestä likaviemäristä. Kuvottava salaisuus paljastui lopulta, mutta kukaan ei ollut varautunut siihen mitä he löysivät...

SARJAMURHAAJAT on sarja, joka kertoo aikamme kuuluisimmista sarjamurhaajista, ja heidän tekemistään rikoksista, jotka ovat sekä kiehtoneet että kauhistuttaneet ihmisiä ympäri maailmaa.

Artikkelin on alun perin julkaissut Orage-kustantamo.*Tiivis kokonaisuus, jossa kerrataan se, kuinka tapaus lähti purkautumaan ja mainitaan muutamia siitä levinneitä tapauksia. Muutamia murhaajien ajatuksia mainitaan, kuten myös heidän kohtalonsa. Kiinnostava tapaus.

Rauvala lukee edelleen kamalalla kiireellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti