sunnuntai 16. toukokuuta 2021

Warren Ellis: Injection. Vol 3

 

Alkuteos: Injection, Volume 3 (2017)

Kuvittaja: Declan Shalvey

Teksti: Warren Ellis

Ilmestymisaika: 2017 (ko.painos)

Sivumäärä: 120

Kustantaja: Image Comics, Inc.

ISBN: 9781534302488

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Injection #3

Peukku: ^^b

*Once upon a time, five experts created an A.I.

But one of them haunted it with something from The Other World.

Technologist Brigid Roth, of the team that created The Injection, is sent to an installation on a Cornish moor to separate data from legend, and accident from murder. There’s something inside the newly discovered stone ring buried on the moor, and it was buried for good reason…*


Brigid on todella mielenkiintoinen hahmo. Hän on hakkeri, joka todella on vienyt tekniikkansa uudelle tasolle. Ei siis ihme, että sarjakuvassa on muutamakin Doctor Who -viittaus.

Englannin nummella on kivinen kehä, jonka yhden pylvään juurelta löytyy varsin karmiva yllätys. Pian Brigid päätyy tutkailemaan tilannetta. Ja eikös vain vanha tuttu löydykin kaiken takaa. Se, mitä nuori nainen oppii Injectionin suunnitelmista, ei ole ollenkaan mukavaa tietoa. Hän huomaa äkkiä olevansa pakomatkalla - oman henkensä kaupalla.

Injectionin juoni menee aina vain jännittävämmäksi ja jännittävämmäksi. Pidän kovasti siitä, että tähän asti sarjan jokainen osa on seurannut tilannetta eri päähenkilön kautta. Jatkon odotus onkin nyt sitten seuraava piinallinen tosiasia.

Kuvitus on hyvää jälkeä. Se on mielikuvituksekas ja pääsee tällä kertaa leikittelemään kunnolla. Paikoitellen jälki on sen verran raakaa, etten suosittele herkimmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti