keskiviikko 19. toukokuuta 2021

Carmen Maria Machado: The low, low woods

 

Alkuteos: The Low, Low Woods (2020)

Kuvittaja: Dani

Teksti: Carmen Maria Machado

Ilmestymisaika: 2020 (ko.painos)

Sivumäärä: 158

Kustantaja: DC Comics

ISBN: 9781779504524

Muoto: Sid.

Sarjamerkintä: The Low, Low Woods #1

Peukku: ^^b

Huom: julkaistu alun perin The low, low woods -sarjakuvalehden numeroissa #1-6

*There’s something in the woods…

Shudder-to-Think, Pennsylvania, has been on fire for years. The woods are full of rabbits with human eyes, a deer woman who stalks hungry girls, and swaths of skinless men. And the people of Shudder-to-Think? Well, they’re not doing so well either.

When El and Octavia wake up in a movie theater with no memory of the last few hours of their lives, the two teenage dirtbags embark on a horrifying journey to uncover the truth about the strange town that they call home.

From critically acclaimed writer Carmen Maria Machado (Her Body and Other Parties) comes The Low, Low Woods, from the smash-hit lineup of the Hill House Comics library. Featuring stunning artwork by Dani (Lucifer), this volume collects The Low, Low Woods #1-6.*Kutkuttava kauhutarina pikkukaupungista, jonka alla palaa tuli. Pieni kaupunki on vanhoja hiilikaivoskaupunkeja. Miehet ovat olleet töissä kaivoksissa ja naiset taas tehneet töitä maan päällä. Vuosia aikaisemmin sattui kuitenkin niin, että kaivokset syttyivät tuleen. Nyt maan alla palaa ja ihmiset koettavat elää elämäänsä. Nuoret toivovat poispääsyä kaupungista, jossa naiset unohtavat asioita. El ja Vee ovat tavallisia nuoria naisia. Heillä on toiveet ja unelmat. Mutta sitten hekin unohtavat. Mutta mitä he unohtavat? Uskaltavako he ottaa siitä selvää? Ja mitä kaikkea muistaminen voi maksaa?

Hyvät hahmot. Kiinnostava tarina. Ja hieno kuvitus. Olkoonkin, että väliin metsän kummat asukit (myös puput!!!) voivat saada aikaan kylmiä väreitä. Suosittelen, mutta en herkimmille tai säikyimmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti