torstai 27. toukokuuta 2021

Milo Manara: The Definitive collection

 

Alkuteos: The Definitive Collection (2020)

Kääntäjä: Robert Holland & Hicham Benkirane

Kuvittaja: Milo Manara

Teksti: Milo Manara & Vincenzo Cerami

Ilmestymisaika: 2020 (ko.painos)

Sivumäärä: 186

Kustantaja: Humanoids

ISBN: 9781643377155

Muoto: Nid. 

Peukku: q^^

Huom: sarjakuvat ilmestyneet aiemmin erikseen

*From Milo Manara, one of comics most acclaimed illustrators the world over, comes a collection of three distinct stories - a lighthearted twist on Jonathan Swift’s Gulliver’s Travels, an edge-of-your-seat thriller in collaboration with Academy Award-nominated screenwriter Vincenzo Cerami (Life is Beautiful), and a uniquely Manarian adaptation of the Roman classic The Golden Ass of Apuleius - all of which highlight the artist’s ever-titillating and masterful style of storytelling.*
Kolme tarinaa, joista jokainen on enemmän tai vähemmän pikkutuhma. Tytöillä on aivan minimalistiset hameet, ei rintaliivejä ja joskus ei alushousujakaan. Näiden tarinoiden juonet vaihtelevat. Yhdessä leikitään Gulliveria, toisessa seikkaillaan poliisien ja gangsterien maailmassa ja kolmannessa mennään antiikkiin ja sen ajan meininkiin… Melkoinen kokoelma siis.

Tarinat ovat ihan viihdyttäviä. Omine erikoisuuksineen. Kuvitus on realistista. Joskus ehkä jopa liiankin… Tarjolla nimittäin vilahtelee välillä asioita, joita yleensä ei sarjakuvissa näy. Ehdottomasti siis K18-materiaalia. Pieni harmitus tästä, sillä muuten kuvitus on jopa kaunista katsottavaa useissa kohdin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti