sunnuntai 31. heinäkuuta 2022

Dan Santat: The Aquanaut

 

Alkuteos: The Aquanaut (2022)

Ilmestymisaika: 2022 (ko.painos)

Sivumäärä: 241

Kustantaja: Graphix

ISBN: 9780545497619

Muoto: Nid.

Peukku: ^^b


*Who is the Aquanaut?

Ever since her father was lost at sea, Sophia has been moping around Aqualand, a marine theme park. But Sophia’s world is turned upside down when an “aquanaut” breaks into the park’s research lab.

To her amazement, Sophia discovers that the aquanaut is not what it seems: Inside lives a band of goofy sea creatures! And when they all realize that Aqualand is more sinister than advertised, Sophia is determined to help the aquanaut crew free park’s captive marine life before it’s too late.*






Kerrassaan ihastuttava sarjakuva! Tästä löytyy roppakaupalla huumoria, valloittavia henkilöhahmoja, yllättävääkin yllättävämpiä yllätyksiä sekä myös jännitystä.

Sophia on kokenut suuren menetyksen. Hän on menettänyt isänsä ja omalla tavallaan myös setänsä. Hän ei pärjää koulussa ja tuntuu muutenkin olevan tuuliajolla. Niin on myös pieni erikoinen kaveriporukka, joka viettää aikaa yhdessä ja liikuttelee vanhaa sukelluspukua. Kun näiden tiet kohtaavat Sophien, alkaa tapahtua. Miten käy kun merenelävät ja ihmistyttö ystävystyvät ja koettavat selvitä maailmassa, jota hallitsevat raha ja ahneus?

Upea ja omaperäinen. Kuvitus on myös todella persoonallinen ja hyvin toteutettu. Yksi vuoden parhaista sarjakuvista omalla kohdallani. Pidän siitä, miten hankalia asioita on onnistuttu käsittelemään positiivisessa valossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti